Angol nyelvtanfolyamok Máltán

 | Angol nyelvtanfolyamok Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Referenciák

Szia!

Minden rendben volt hazafelé is, meg kint is. Nagyon jó volt az osztály meg a tanárok is. Kapcsolatban maradtunk a lakótársakkal, beszélünk is azóta. :)
Suli tetszett, nagyon cukik a tanárok is, 2 tanított engem, illetve volt 2 csajszi akik szervezik a programokat meg megmutatják a jó éttermeket, és csatlakoznak is, ez nagyon pozitív, mert így nem nyúltunk mellé. Múlt héten is várost néztünk, Mdina-t, szombaton Valletta-ba mentünk, vasárnap Gozo és Comino. A szállás is teljesen jó volt, jó nagy, jókat főztünk. Első pár nap nem volt net, de hát megvoltunk nélküle!
Elképzelhető, hogy leszek még itt!:)

Köszönök mindent Neked! Valószínű, hogy beszélünk még, mert ha lesz lehetőségem kimegyek még! :)

Szép napot! Kata

Málta, Szt. Pál öböl

Kata Szt Pál öböl

 


Szia Margó!

Elégedett vagyok eddig mindennel. Apartman gyönyörű, lakótársak jók, a tanárom is jól felkészült.
Gondolkodtam hogy a jövő héten vennék pár bussiness english napot. Azt lehetne?
Csatolok pár fotót! Nem is akarok hazamenni !!!:):)

Kriszti

MasterClass Élmények Máltán Kriszti


MasterClass Élmények Máltán TamásFelnőttként nyelvet tanulni nem egyszerű. Mikor Máltára érkeztem családommal, tartottam attól, hogy milyen lesz visszaülni az iskolapadba. Az emberek barátságossága, Málta hangulata, a tanárok segítőkészsége minden aggodalmamat eloszlatta.

Egy hét után már könnyen tudtam bárkivel beszélgetni angolul. Köszönet az irodának ahhoz, hogy megfelelő helyszín kiválasztásában segítettek, hogy a lehető legjobb iskolát megtaláljuk számomra.

Tamás

www.imagesbyrajna.com


MasterClass Élmények Máltán Ákos"Az irodát egy nagyon kedves ismerősöm ajánlásával választottam. Azért Máltára esett a választásom, mivel úgy gondolom, hogy az anyanyelvi környezetben való nyelvtanulásra a legideálisabb hely: kellemes tengerparti, mediterrán környezet; nyitott, barátságos helyi lakosok. 

Saját tapasztalataim alapján ahhoz, hogy a nyelvtanfolyamon részt vevő hallgató szóbeli kommunikációja fejlődjön teljes mértékben elég a kurzusokon való aktív részvétel, hiszen azokon kívül az állandó anyanyelvi környezet garancia a tudásgyarapodásra. Külön előnye a külföldi nyelvtanulásnak, hogy ideális esetben az anyanyelven történő kommunikáció szünetel.  A tanfolyam zárásaként megírt szintzáró alapján egy teljes nyelvi szintet léptem előre két hét alatt (B1-ről B2-re).

Nagyon jól éreztem magam az apartmanban, ennek oka, hogy pár méterre volt a nyelviskolától, a nyelviskola hallgatói jelentették a lakótársaimat, így minden nap meg tudtuk egymással osztani a tapasztalatokat, a közös házi feladat megoldások, a csoportos tanulás pedig mindenképpen a hatékonyságot biztosítják.   

Ákos"

(St. Julian's)


"Szia Réka!

Málta SZUPER! :) Nagyon jól érzem magam és nagyon jó az iskola. Charles és felesége és Karl is nagyon kedvesek. A csapat vegyes, főleg csehek vannak, de bolgár,olasz, orosz, spanyol diák is van. Magyarok szerencsére csak 1 van, vele is többnyire angolul beszélek :)

A sziget nagyon szép, minden nap elutazom valahova. Kezdetben a csehekkel tartottam, de mostanában már egyedül is nekivágok.

A tanárok nagyon jók, érezhetően lehet fejlődni, tökéletes! :)

Küldök pár képet is csatolva!

MasterClass máltai élmények

Üdv,

Zoli"

(San Gwann)


"Ne haragudj, hogy nem írtam eddig, csak többnyire olyan sűrűek a napjaim, hogy semmire sincs időm. Egyébként minden oké, az apartmannal minden rendben, a szobatársaim is jófejek, meg aztán a többiek is elérhető távolságban vannak így. Szombaton pl. voltam hajós kiránduláson Comino körül, fantasztikus volt, ill. kipróbáltam a búvárkodást is, az is szuper volt. Az idő nagyon gyorsan szalad, még egy csomó helyre szeretnék menni, de nem hiszem, hogy mindenre lesz időm sajnos.

Üdv: Dávid"

(Sliema)

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.