Angol nyelvtanfolyam St. Pál öböl - Máltán

 | Angol nyelvtanfolyam St. Pál öböl - Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelviskola - St. Pál öböl

A Szent Pál öböl egy tipikus óvilági mediterrán halászfalu, Málta északi részén. Habár modern világával büszkélkedhet, mint üzletek, bankok, postahivatalok, számtalan étterem, amelyek mind a helyi konyhaművészet fogásait kínálják, pubok és kávézók, mégis megmaradt óvilági bája. Maga az öböl tökéletes helyszínt biztosít a vízi sportok kedvelőinek, a szörfösök és vízi-síelők képe ötvözi a tradicionális színvilágot adó máltai halászhajókat. Távolabb menve két kisebb szigetet lehet látni, amelyek történelmi jelentőségük miatt fontosak, hiszen itt szenvedett hajótörést Szent Pál Krisztus után 60-ban.
A Szent Pál öböl népszerű turista célpont a máltaiaknak és a briteknek, közülük sokaknak saját nyári háza van itt. Az elmúlt húsz évben a térség vonzereje és népszerűsége nőtt, számtalan turistát vonz. Valóban, a mellette fekvő turista helyszínek, mint Bugibba és Qawra igyekeznek megfelelni a megnövekedett keresletnek. A körzet mára dicsekedhet a rendkívül sokféle idegenforgalmi létesítménnyel, amelyek a látogatók igényeit hivatottak kiszolgálni.

Wignacourt Torony (Wignacourt Tower)

Málta legrégebbi tornya, amely ma a Sirens Vízlabda Klub fölött fekszik. Wignacourt főhivatalnoka építtette 1609-ben. Eredetileg arra tervezték, hogy megfosszák a kalózokat a belépés jogától, végül a torony része lett a hét toronynak, amelyek a sziget védelmét szolgálták és megnehezítették a megszállást. A torony egyszerű, de elképesztően hatékony. Az erős négyzetes torony vastag, lejtős falaival arra szolgált, hogy ellenálljon a bombázásnak akár szárazföld, akár a tenger felől. Az évek alatt számos fejlesztés történt. Mára otthont ad egy apró, ám annál érdekesebb múzeumnak, illetve fantasziktus kilátást nyújt a Szent Pál öbölre.

Szent Pál Hajótörött Temploma (St. Paul’s Shipwreck Church)

A templom mai képének építését 1950-ben kezdték és 6 évvel később fejezték be. A hagyomány szerint a templom azon a helyen áll, ahol tüzet gyújtottak, hogy melegítsék a Kr.u. 60-ban történt hajótörés túlélőit. Közöttük volt Szent Pál is, aki útban volt Rómába, hogy bíróság elé álljon. Vannak történetek egy templomról a mai helyén, amely az első században épült, és amelyet az arabok pusztíottak el Kr.u. 870-ben. Nincsenek bizonyítékok, amelyek ezt a történetet igazolnák, de arra vannak, hogy a korai 15. században már állt itt egy templom. Említést tettek egy templomról, amely a Wignacourt Torony építésének idején állt itt a 17. században, és amelyet történetesen Wignacourt főhivatalnoka bővített és fejlesztett tovább. Ezek részét képezte három festmény a templomban, amelyeket Cassarino, egy Caravaggio által erőteljesen befolyásolt olasz művész készített. A legnagyobb festmény Szent Pál és más túlélők partra szállást ábrázolja, háttérben a hajótörés jelentével. A templom teljesen elpusztult a Második Világháborúban, de csodával határos módon a festmények fennmaradtak.

Római Fürdő (Roman Bath)

Az aprócska öböl és a Sirens Vízilabda Klub között láthatók a sziklába faragott kis medencék. Ezekről komolyan úgy hiszik, hogy Római Fürdők. A kisebb medencék voltak a nők, a nagyobbak a férfiak számára, mert a férfiak több időt töltöttek a fürdőkben, mint a nők. Nem ritkaság ma is látni fürdőzőket, akik pihennek és élvezik a vizet. Vannak dolgok, amelyek soha nem változnak.

Búvárkodás

Szent Pál védett öble kínál kiváló nyílt vízi búvárkodási lehetőséget, helyi tengeri világa lenyűgöző, tökéletes helyszín a kezdő búvárok számára. A Szent Pál szigetecske zátonya 5 méterről indul és 35 méter mélybe tart. Számos búvár üzlet található a térségben, és minden szintű felszereltséget biztosítanak.


Szent Pál öböl ideális kiindulópont a sziget felfedezéséhez, közvetlen busz járatokkal Vallettába, Sliemába és Mdinába. A sziget legjobb strandjai szintén közeli busz távolságra találhatók. Melliehának szép homokos tengerpartja van, vízi sport felszereltségekkel és kávézókkal. A tenger sekély és tiszta vize teszi ideálissá a gyermekek számára. A Golden öböl a sziklák alatt fészkel és gyönyörű kilátóhely, éttermekkel, naplementekor a leghangulatosabb. Azok, akik nyugodtabb és csöndesebb éjszakai életre vágynak, a helyszín szintén tökéletes, hiszen Bugibba vagy Qawra fényei is sétatávolságra vannak.

St. Pál öböl·nyelviskola Bronz

Az iskola elsőként lett tagja a QE (Quality English) nyelviskola tömörülésnek, mely komoly minőségi garanciát jelent. Az iskola felszereltsége: 12 légkondicionált tanterem, interaktív táblákkal felszerelve, diáktársalgó, étel- és italautomata, internetkávézó, ingyenes Wi-Fi, tetőterasz, ahonnan páratlan kilátás nyílik a közeli tengeröbölre. A személyzet profi, és nagyon barátságos, a tanárok magasan képzett, anyanyelvi tanárok.

Az iskola ideális helyszín, ha az egész család szeretne kiutazni, mert már 4 éves kortól kínálnak foglalkozásokat a gyerekeknek, sőt ez év alattiaknak bébiszitter szolgáltatást is nyújtanak. A mellékszezonban az átlagéletkor 30-45 év.

St. Pál öböl·nyelviskola jellemzői

  • Tanórák 45 percesek
  • Csoport létszám: max. 10 fő (max. 12 fő), minicsoportban: 6 fő
  • Minimum korosztály: 18 év, üzleti kurzus esetén 21 év
  • Tankönyvek és tananyag, USB oktatási anyagok
  • Ingyenes internet, Wi-Fi
  • Welcome programok,

St. Pál öböl·nyelviskola tanfolyamai

TanfolyamÓraszámCsoportHosszú távú kedvezmény
Általános heti 20 vagy 30 normál -
Minicsoport heti 20 vagy 30 mini -
Kombinált heti 20+5 vagy 20+10 normál -

St. Pál öböl·nyelviskola szállásai

SzállásSzobaEllátás·Hosszú távú kedvezmény
Család 1 ágyas félpanzió -
Apartman 1 vagy 2 ágyas önellátás -

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.