Angol nyelvtanfolyam St. Julians - Máltán

 | Angol nyelvtanfolyam St. Julians - Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelviskola - St. Julians

St. Julians leginkább Pacevilleről ismert, amely egy életvidám külváros, ahol az éjszaka későn kezdődik és a bulik reggelig tartanak. Szintén kiváló helyszín késő esti vásárlásra, mozizásra vagy akár kaszinózásra. 

Paceville
Málta éjszakai életének központja a trendi fiatalok számára. St. Julians északi részén fekszik, minden utcája számtalan éttermet rejt, amelyek minden ízlést kielégítenek. Napközben szinte alszik a városrész, mindössze néhány bár tart nyitva, de mindez megváltozik, ahogy leszáll az éj. Paceville nagyon nyüzsgő hétvégén, mind a turisták, mind a helyi fiatalok számára.

Portomaso
Mindössze néhány percre található a Spinola öböltől a Portomasora keresztelt luxusapartman-komplexum. Egy mesterséges kikötő köré épült, a Hilton Hotellel egy blokkot képezve, elegáns életmódot kínálva az itt lakók számára. Éttermek, bárok és kávézók sora, valamint csodálatos kilátás teszik még különlegesebbé. 

A luxus pavilon (The Luxe Pavilion)
Portomasóhoz közel található luxus bevásárlóközpont. Európa és Málta néhány legismertebb tervezője alkotásai találhatók meg ebben az 5 csillagos létesítményben.

Kaszinók
Azoknak, akik kedvelik a szerencsejátékokat, tökéletes választás a Westin Dragonara Hotel kaszinója. Külföldi vendégeknél a minimum életkor 18 év, illetve útlevél szükséges a belépéshez. Kellemes étterem található itt, elfogadható árakkal. Nemrégiben nyitotta meg kapuit a Hilton Hotelben található kaszinójuk is.

Vásárlás
Pacevillen kívül található a Bay utca, amely mindent kínál, amelyre egy turista vágyhat: hotel, számos üzlet, bár, étterem. Nem úgy, mint a többi üzlet, amely 7-kor bezár, ezek az üzletek 10-ig tartanak nyitva hétfőtől vasárnapig. Kiváló éttermek közé tartozik a Restorante Corleone, de még a McDonalds is, boltok tekintetében pedig szintén bő a választék: Mexx, Adidas, Chilli, Ecco, Terranova, valamint szórakoztató központ szintén található itt.

St. Julians nyelviskola Arany

Az 1991-ben alapított iskola fő célja, hogy a világ minden tájáról érkezett diákjának minőségi oktatást biztosítson minőségi programokkal, családi, kollégiumi illetve apartmanos elhelyezéssel. 
Magát az iskola épületét 2010-ben újították fel, a mai modern kor összes pozitív vívmánya megtalálható itt – 62 világos légkondicionált osztályterem, multimédia terem, saját Internet-kávézó, diákok számára ingyenes hozzáféréssel, könyvtár. Mind kitűnő környezetet biztosít nyelvtanuláshoz! A tetőterasz vagy a diáktársalgóban lévő play-station és plazma TV pedig lehetőséget ad az órák utáni kikapcsolódásra.  Az iskola egyszerre 676 különböző nemzetiségű diákot tud fogadni felnőtt nyelvi központjában, külön termeket biztosítva az üzleti tanulmányokat folytatóknak.

St. Julians nyelviskola jellemzői

  • Tanórák 45 percesek
  • Csoport létszám: max. 12 fő (normál csoport), max. 6 fő (mini csoport)
  • Minimum korosztály: 18 év (mellékszezonban 16 év), 23 év (üzleti tanfolyamnál)EC20Malta20Centre20Reception_preview
  • Tankönyvek és tananyag, e-learning program
  • Welcome programok, welcome este
  • Strand Club tagsági kártya főszezonban
  • Kedvezményes fitnesz tagság mellékszezonban
  • Ingyenes internet/e-mail (saját internetkávézó)
  • Transzfer szolgáltatás (szállásfoglalás esetén)


St. Julians nyelviskola tanfolyamai

TanfolyamÓraszámCsoportHosszú távú kedvezmény
Általános heti 20 normál és mini 8 és 24 hét felett
Intenzív heti 30 normál és mini 8 és 24 hét felett
Üzleti heti 20 mini -
Cambridge nyelvvizsgák heti 20 vagy 30 normál 8 hét felett
TOEFL/IELTS heti 30 normál -
 

St. Julians nyelviskola szállásai

SzállásSzobaEllátás Hosszú távú kedvezmény
Család 1 vagy 2 ágyas félpanzió -
Extra család, saját fürdőszoba 1 ágyas félpanzió -
Kollégium 1 vagy 2 ágyas önellátás 8 hét felett
Apartman 1 vagy 2 ágyas önellátás 8 hét felett
Studió apartman max. 3 ágyas önellátás -

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.