Angol nyelvtanfolyam San Gwann - Máltán

 | Angol nyelvtanfolyam San Gwann - Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelviskola - San Gwann

San Gwann máltai városrész, Vallettától nyugatra, korábbi máltai nevén Msieraħ. Lakossága kb. 13 ezer fő, hivatalos iratokban időnként előfordult az angol St. John vagy az olasz San Giovanni néven is. A település határában (Sant Andrija) keréknyomok (cart ruts) találhatók, ami az emberek korai letelepedésére utal a területen.  A középkorban két falu állt itt, Raħal Tigan és Raħal Ġer. A 14. században egy kápolna is épült, ám az a 16. századra romba dőlt. Ezután több új kápolnát építettek, köztük a San Ġwann tal-Għargħart, amelyről a település mai nevét kapta. Magas fekvése miatt a francia megszállók elleni felkelés idején az egyik máltai parancsnok, Vincenzo Borġ hadiszállása volt. A nyugalmas 19. és 20. században a település növekedett. A második világháború után a britek nyolc földalatti malmot építtettek az országban, egyet San Ġwannban. 1994 óta Málta egyik helyi tanácsa.

Nevezetességei

San Ġwann tal-Għargħar kápolna, Bronzkori keréknyomok, Torri ta' Lanzun: a Szent János Ispotályos Lovagrend által építtetett erődített farmépület (kb. 1713), ma a Szent Lázár Lovagrend székhelye.

San Gwann nyelviskola Ezst

Az iskola két épületegyüttese közel található Spinola öbölhöz, Paceville éjszakai központjához, a tengerparthoz, de az egyetemi épületekhez, könyvtárhoz is. 
Maga az iskola új épületben található: modern és légkondicionált.  Családias hangulatú iskola, mindenki mindenkit ismer. 24 órás „szolgálat” van a megérkezéstől a hazaérkezésig. Az iskola főleg kollégiumi elhelyezést javasol, mely közvetlenül az iskola szomszédságában található és kizárólag az iskola diákjai használják. A téli időszakban kérhető egyágyas szoba, nyáron kettő-négy ágyas szobák várják a diákokat. A vendéglátó családok sétatávolságra vannak az iskolától.

San Gwann nyelviskola jellemzői

  • Tanórák 45 percesek
  • Csoport létszám: max. 15 fő (átlag 8 fő), mini csoport max. 6 fő
  • Minimum korosztály: 16 év
  • Tankönyvek és tananyag
  • Önképző- és számítógépes terem, könyvtárhasználat
  • Internet hozzáférés, Wi-Fi
  • Transzfer szolgáltatás

San Gwann nyelviskola tanfolyamai

TanfolyamÓraszámCsoportHosszú távú kedvezmény
Általános heti 20 normál 8 hét felett
Intenzív heti 30 normál -
Üzleti heti 20 vagy 30 mini -
Cambridge nyelvvizsgák, IELTS, TOEFL heti 20 mini -

San Gwann nyelviskola szállásai

SzállásSzobaEllátás Hosszú távú kedvezmény
Kollégium 2 - 4 ágyas félpanzió vagy teljes ellátás 8 hét felett
Család 1 - 2 ágyas félpanzió 8 hét felett

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.