Angol nyelvtanfolyam Pembroke - Máltán

 | Angol nyelvtanfolyam Pembroke - Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelviskola - Pembroke

Pembroke Málta északkeleti partján található, lakossága kb. 3000 fő. Nevét Robert Henry Herbert, 12th Earl of Pembroke után kapta, aki a brit hadsereg adminisztrációjáért felelt 1859-ben. Külterülete St. Andrew's.
A terület első építményei a Jeruzsálemi Szent János Ispotályos Lovagrend nagymestere, Martín de Redín által építtetett őrtornyok voltak. 1859 és 1862 között a britek néhány barakkot építettek a területen, és Anglia védőszentjéről, Szent Györgyről nevezték el. Később újabb táborok épültek, amelyeket Írország és Skócia védőszentjei után St. Patrick's-nek és St. Andrew's-nak neveztek. Pembroke erődje 1875-1878 között épült a tenger figyelésére és a Victoria Lines védvonal jobb szárnyának őrzésére. Az erődítmények egészen 1979-ig katonai használatban maradtak.

A második világháború alatt német hadifoglyokat őriztek itt, akik kis kápolnát építettek, később itt tartották az anglikán istentiszteleteket is. A britek távozása (1979) után a máltai kormány az üres barakkokból lakóépületeket és egy nyaralóközpontot alakított ki, a környező területeket pedig árusítani kezdte. Az első lakók 1986-ban költöztek be. A város - a kormányzat lakásszerzést megkönnyítő programjának hatására - hirtelen nőtt meg, annyira, hogy 1994-ben önálló helyi tanácsot választhatott. 1998-ban önálló egyházközség lett. A legtöbb máltai várossal ellentétben Pembroke nem rendez festát.

Nevezetességei

Fort Pembroke: Pembroke erőd, ma iskolaépület, Madliena Tower: az 1658-ban épült őrtornyok egyike, Pembroke Barracks: a szép katonai épületeket mára lakóházakká alakították, Pembroke Battery: 1909 és 1912 között épült. Egy részét a város építésekor lebontották, maradványát tervezik felújítani és múzeummá alakítani, Óratorony: 1903-ban épült, Katonai temető: 323, a világháborúkban elesett katona végső nyughelye, Ħarq Ħamiem-völgy és barlangja: a Malta Environment and Planning Authority (MEPA) környezeti értéke miatt védetté nyilvánította (2008), A karsztos vidék több veszélyeztetett fajnak ad otthont (pl. aleppói fenyő, pinus halepensis)

Pembroke nyelviskola Bronz

Maga a századelőn épült iskola gyönyörű, különleges építészeti remekmű, az iskola közepén hatalmas úszómedencével. St. Julians öböl csendesebb részén található, közel az éjszakai élet központjához, Paceville-hez. Az iskola komplexum – kényelmes, légkondicionált tantermei, könyvtár, közösségi terem (TV, DVD, biliárdasztal), étterem, kerthelyiség – nem is beszélve az úszómedencéről mind a diákok kényelmét szolgálják.

Pembroke nyelviskola jellemzői

  • Tanórák 45 percesek
  • Csoport létszám: max. 10 fő (normál csoport)
  • Minimum korosztály: 18 év
  • Tananyaghasználat (a tankönyvek megvásárolhatók)
  • Internet hozzáférés
  • Transzfer szolgáltatás

Pembroke nyelviskola tanfolyamai

TanfolyamÓraszámCsoportHosszú távú kedvezmény
Általános heti 20 normál 9 hét fölött
Intenzív heti 30 normál 9 hét fölött
Üzleti heti 20+10 normál -

Pembroke nyelviskola szállásai

SzállásSzobaEllátásHosszú távú kedvezmény
Család 1 vagy 2 ágyas félpanzió -
Apartman 1 vagy 2 ágyas önellátás, reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás -

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.