Angol nyelvtanfolyam Paceville - Máltán

 | Angol nyelvtanfolyam Paceville - Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelviskola - Paceville

Málta éjszakai életének központja a trendi fiatalok számára. St. Julians északi részén fekszik, minden utcája számtalan éttermet rejt, amelyek minden ízlést kielégítenek. Napközben szinte alszik a városrész, mindössze néhány bár tart nyitva, de mindez megváltozik, ahogy leszáll az éj. Paceville nagyon nyüzsgő hétvégén, mind a turisták, mind a helyi fiatalok számára.

Portomaso
Mindössze néhány percre található a Spinola öböltől a Portomasora keresztelt luxusapartman-komplexum. Egy mesterséges kikötő köré épült, a Hilton Hotellel egy blokkot képezve, elegáns életmódot kínálva az itt lakók számára. Éttermek, bárok és kávézók sora, valamint csodálatos kilátás teszik még különlegesebbé.·

A luxus pavilon (The Luxe Pavilion)
Portomasóhoz közel található luxus bevásárlóközpont. Európa és Málta néhány legismertebb tervezője alkotásai találhatók meg ebben az 5 csillagos létesítményben.

Kaszinók
Azoknak, akik kedvelik a szerencsejátékokat, tökéletes választás a Westin Dragonara Hotel kaszinója. Külföldi vendégeknél a minimum életkor 18 év, illetve útlevél szükséges a belépéshez. Kellemes étterem található itt, elfogadható árakkal. Nemrégiben nyitotta meg kapuit a Hilton Hotelben található kaszinójuk is.

Vásárlás
Pacevillen kívül található a Bay utca, amely mindent kínál, amelyre egy turista vágyhat: hotel, számos üzlet, bár, étterem. Nem úgy, mint a többi üzlet, amely 7-kor bezár, ezek az üzletek 10-ig tartanak nyitva hétfőtől vasárnapig. Kiváló éttermek közé tartozik a Restorante Corleone, de még a McDonalds is, boltok tekintetében pedig szintén bő a választék: Mexx, Adidas, Chilli, Ecco, Terranova, valamint szórakoztató központ szintén található itt.

Paceville·nyelviskola Bronz

A szervezet világ méretű oktatási központ 1878 óta működik, saját tanítási módszerrel dolgozik. Máltai iskolájuk Paceville szívében található, nagyszerű helyen. Közel az éttermekhez, kávézókhoz, éjszakai élethez. Apartmanos szállásuk az iskola épületében a felső szinten található. E mellett családi elhelyezéssel dolgoznak.

Paceville·nyelviskola jellemzői

  • Tanórák 45 percesek
  • Csoport létszám: max. 15  fő (normál csoport), max. 5 fő (mini csoport)
  • Minimum korosztály: 16 év
  • Saját oktatási módszer, tankönyvek és tananyag
  • Ingyenes internet/Wi-fi
  • Transzfer szolgáltatás

Paceville·nyelviskola tanfolyamai

TanfolyamÓraszámCsoportHosszú távú kedvezmény
Általános heti 20 normál és mini  4 és 8 hét fölött
Általános heti 30 normál  4 és 8 hét fölött
Kombinált heti 20+5 vagy 20+10 normál  4 és 8 hét fölött
Üzleti heti 20 vagy 40 mini  4 és 8 hét fölött
Nyelvvizsga előkészítő heti 25 normál -

Paceville·nyelviskola szállásai

SzállásSzobaEllátás·Hosszú távú kedvezmény
Család 1 vagy 2 ágyas reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás -
Apartman 1 vagy több ágyas reggeli vagy félpanziós ellátás -

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.