Angol nyári táborok Máltán

 | Angol nyári táborok Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyári táborok

A Nyári táborokat 8-20 éves korosztálynak ajánljuk, 3 különböző formában. A programok nyelvtanfolyamot, szabadidős programokat, transzfereket és szállást teljes ellátással kínálnak. A nyelvtanfolyam keretében heti 20 tanórát tanulnak a gyerekek, de akik többet szeretnének az angol nyelvvel foglalkozni, akár 30 tanórás intenzív tanfolyamot is kérhetnek. A csoport létszám maximum 15 fő. Családoknál, kollégiumban vagy hotelban történik az elhelyezés. Szabadidős programok délutánonként és hétvégéken kerülnek megszervezésre, ezek gyarkan jelentenek sport programot, kirándulást, kulturális programokat.

Nyári tábor (8-13 éves korosztálynak)

A Nyári tábor a legkisebbeknek szól. Nemzetiségenként és korosztyálonként osztják be őket csoportokba és a szállásokon is lehetőség szerint ez alapján helyezik el őket. 24 órás felügyelet van a gyerekeken, szállás teljes ellátással, szabadidős programok, iskolabusz, repülőtéri transzferek. A szállás család vagy kollégium lehet, mindig többágyas (általában kétágyas) szobákban.

Junior nyári tábor (13-17 éves korosztálynak)

A Junior nyári tábort a kamaszoknak szervezik . Nemzetiségenként és korosztyálonként osztják be őket csoportokba és a szállásokon is lehetőség szerint ez alapján helyezik el őket. 24 órás felügyelet van a gyerekeken, szállás teljes ellátással, szabadidős programok, iskolabusz, repülőtéri transzferek. A szállás család vagy kollégium lehet, mindig többágyas (általában kétágyas) szobákban.

Freestyle program (16-20 éves korosztálynak)

A Freestyle program átmenet a Junior és a Felnőtt nyelvtanfolyam között. A nyelvtanfolyam és a szállás szervezett, hotel elhelyezéssel, félpanziós ellátással. A szabadidős programok szervezettek de nem kötelezőek. 24 órás felóügyelet nincs, ezért az önálló, megbízható fiatalok számára ajánljuk. Nemzetiségenként és korosztyálonként osztják be őket csoportokba és a szállásokon is lehetőség szerint ez alapján helyezik el őket.

Programok jellemzőiNyári táborJunior nyári táborFreestyle program
Nyelvtanfolyam Általános délelőtt vagy délután Általános/Intenzív délelőtt vagy délután Általános délelőtt vagy délután
Szállás Kollégium, 3-4 ágyas, teljes ellátás Család, 2-3 ágyas, teljes ellátás
Kollégium, 3-4 ágyas, teljes ellátás
Hotel, 4 ágyas, teljes ellátással
Hotel, 3 ágyas, félpanzió
Szabadidős programok Délelőtt vagy délután Délelőtt vagy délután Délelőtt vagy délután
Nem kötelező
Egyéb szolgáltatások Transzfer, iskolabusz, 24 órás felügyelet Transzfer, iskolabusz, 24 órás felügyelet Transzfer, buszbérlet, beach club tagság

Nyári táborokat kínáló iskolák

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.