Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Máltán

 | Angol nyelvvizsga felkészítők Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

A nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok a nemzetközileg elismert nyelvvizsgákra specializálódnak. Tanterveik a nyelvvizsgák követelményeire épülnek. Nyelvvizsgák: Cambridge nyelvvizsgák (PET, FCE, CAE, CPE), TOEFL, IELTS. A tanfolyamok általában kötött időpontokban indulnak és kötött időtartamra szólnak. Magára a vizsgára való jelentkezésben az iskola segít.

Tanfolyam típusok

Cambridge nyelvvizsgák: A Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) egynyelvű nyelvvizsgák az egész világon elismertek és magas szintű angol nyelv-tudásról adnak számot. A Cambridge-i nyelvvizsgabizonyítványt világszerte számos ország egyetemei, munkaadói és oktatási intézetei elfogadják. A Cambridge-i nyelvvizsgák 2003 óta akkreditáltak Magyarországon, így érettséginél, felvételinél, diplománál és munkavállalásnál is felhasználható.
Állami nyelvvizsgaszintek: Alapfok: PET (B1), Középfok: FCE (B2), Felsőfok:CAE (C1) és CPE (C2)

TOEFL: A TOEFL nyelvvizsga mindazok számára elengedhetetlen, akik az Egyesült Államokban szeretnének továbbtanulni akár egyéni jelentkezés, akár ösztöndíj útján. A vizsga eredményét egyre több országban fogadják el Amerikán kívül is. A vizsga adaptív rendszerű: a vizsgázó tudásszintjének megfelelően alakítja a kérdések nehézségi fokát, így lehetőséget ad a legjobb eredmény elérésére. Az eredmény 0-300 pontig terjedő skálán értékeli a rendszer.

IELTS: Külföldi továbbtanuláshoz nyújt segítséget. A különböző készségeket (írás- és beszédkészség, írott- és hangzó szöveg értése) hétköznapi vagy tudományos szövegkörnyezetben méri. A vizsgát számos brit, ausztrál, új-zélandi, kanadai és több amerikai oktatási intézmény is elismeri.
Az IELTS vizsgán belül két modul választható:
Az Academic modul teljesítését általában első és másoddiplomát adó felsőoktatási intézmények kérik (Nagy-Britannia, Ausztrália, Kanada, Egyesült Államok).
A General Training modul középiskolai tanulmányok angol nyelven történő elvégzéséhez szükséges, valamint munkavállaláshoz (amennyiben ez nem igényel felsõfokú végzettséget), illetve ezt a modult kérik egyes bevándorlási hivatalok is (Ausztrália és Kanada).

Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamokat kínáló iskolák

Cambridge NyelvvizsgákTOEFLIELTS
St. Julians St. Julians St. Julians
Swieqi Swieqi Swieqi
San Gwann San Gwann San Gwann

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.