Angol nyelvtanfolyamok Máltán

 | Angol nyelvtanfolyamok Máltán a legjobb árakon: Oldaltérkép | Angol nyelvtanfolyam | Nyelviskola Máltán

Egyéb országok: .

Free Premuim Templates by BIGTheme

Angol Nyelvtanfolyamok Máltán

Partneriskoláink kiválasztásánál kifejezetten a minőségi szempontokat vettük figyelembe, és ezt diákjaink pozitív visszajelzései is megerősítik. Mindegyik nyelviskola tagja valamely nemzetközi szervezetnek (British UK, British Council, CSIET, EAQUALS, Quality English), így biztosak lehetünk benne, hogy évről-évre ellenőrzik az oktatás színvonalát, nyelvtanárok képzettségi szintjét, csoportok méretét, az iskola felszereltségének minőségét, az iskola által biztosított szállás minőségét, az órák utáni programok minőségét. Irodánk napi kapcsolatban áll partnereinkkel, így az esetleges problémák megoldásában azonnal segítséget tudunk nyújtani. Igyekszünk programjaikat a lehető legkedvezőbb áron diákjainknak kínálni, úgy, hogy ez ne menjen a minőség rovására.

Felnőtt típusú angol nyelvtanfolyamok

Felnőtt típusú programjainkat minden 16 év feletti diákunknak ajánljuk! A tanfolyam típusát tekintve választható: Általános, Intenzív, Magánórával kombinált, Nyelvvizsga-előkészítő, Szakmai és Magánóra, valamint Nyelvtanfolyami Tanév. Önálló, talpraesett diákok számára ajánljuk, a tanulók nemzetközi csoportokban tanulnak, saját nyelvi szintjüknek megfelelően. A tanfolyamot szintfelmérő teszt előzi meg, a tanítás hétfőtől péntekig zajlik. Az órák utáni programok fakultatív jellegűek, kirándulások, kulturális programok, sportolási lehetőséggel.

Felnőtt angol nyelvtanfolyamok bővebben>>

Junior típusú angol nyelvtanfolyamok

Junior tanfolyamaink, 8-18 év közötti diákoknak létrehozott nyelvi képzés. Az itt résztvevők általában heti 15-20, maximum heti 30 tanórás nyelvtanfolyamon vesznek részt, családi vagy kollégiumi elhelyezéssel, teljes ellátással, 24 órás felügyelettel. Nemzetközi diákcsoportokban tanulnak, az első nap felmért nyelvtudás szerinti csoportokban. Az iskolák minden esetben félnapos és egész napos kirándulásokat szerveznek, délután és esti kulturális és sport programokkal. Általában az iskolák biztosítják a napi utazást, illetve érkezéskor és távozáskor a transzferszolgáltatást!

Junior angol nyelvtanfolyamok bővebben>>

Középiskolai tanév

Két különböző korosztály számára kínáljuk a programot:
11-16 éveseknek és 16-18 éveseknek. 1, 2 ill. 3 szemeszterre lehet jelentkezni. A programhoz családi elhelyezés biztosított, 2 ill. 3 ágyas szobában, teljes ellátással. Bővebben>>

Oktatási rendszer: 

Az itt tanuló diákok a Brit oktatási rendszer szerinti oktatást honosított meg, így diákjaink az angol rendszer szerint tanulnak. 

Junior program:

A diák saját korának megfelelő gimnáziumi osztályba jár, ahol angol nyelvet tanul, irodalmat, matematikát, környezet tanulmányokat, testnevelést és más választható tantárgyat.
Többféle sport lehetőség áll rendelkezésre, közös osztály programok, melyek a személyiséget fejlesztik.

Senior program:

 A Senior korosztály: 16-18 év közöttiek. Ezen az évfolyamon a diákok 2 fő tantárgyat választanak ki + érdeklődés szerinti tantárgy választása (min.3 tantárgy) + fakultációk (min.4 tantárgy).
Szintek:
I. Angol és még egy európai nyelv.
II. Könyvelés, közgazdaságtan, számítástechnika vagy szín matematika
III. Matematika, fizika, számítástechnika, kémia vagy biológia
Plusz még négy másik választható tantárgy humán, kereskedelmi vagy a tudomány területről.
Összesen 6-8 tantárgya lesz a tanulónak.
Saját korának megfelelő diákokkal integrálódik a tanuló.

Szükséges nyelvtudási szint:
3 szemeszternél: min. gyenge középfok
2-1 szemeszternél: min. középfok

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.